دسته : -plan پلان
فرمت فایل : word
حجم فایل : 63 KB
تعداد صفحات : 35
بازدیدها : 223
برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری
مبلغ : 6000 تومان
خرید این فایلكارآفرینی - كارخانه تولید كنسانتره میوه
قسمتی از متن:
سوابق طرح:
استان اردبیل در شمال فلات ایران با مساحتی بالغ بر 4/17951 كیلومتر مربع (كه 09/1 درصد مساحت كل كشور را تشكیل میدهد) قرار گرفته و رود ارس حدود شمالی آن را با جمهوری آذربایجان تشكیل میدهد. محور اردبیل ـ آستارا، از طریق گردنه حیران مهمترین خط ارتباطی این استان با مركز كشور میباشد كه شهرستانهای استان را از طریق رشت و قزوین با تهران مرتبط میسازد. براساس آخرین تقسیمات كشوری (گزارش اقتصادی ـ اجتماعی استان اردبیل 1382) این استان به مركزیت شهر اردبیل دارای 9 شهرستان، 20 شهر، 25 بخش، 66 دهستان و 1855 آبادی میباشد. شهرستانهای این استان شامل اردبیل، بیله سوار، پارس آباد، خلخال، مغان، مشكینشهر، كوثر و نمین میباشند.
مشكینشهر نیز دارای مساحتی برابر با 2/3615 كیلومتر مربع و دارای چهار بخش، سه شهر و دوازده دهستان است. جمعیت این شهرستان نیز براساس سرشماری سال 1375 حدود 000/164 نفر میباشد. مقایسه گروههای عمده سنی در سال 1375 (به استناد گزارش فوقالاشاره) نشان میدهد 5/53 درصد جمعیت استان در گروه سنی بین 15 تا 64 سال قرار میگیرد كه در مقایسه با سال 1365 كه این درصد 6/48 و سال 1355 برابر 9/26 درصد بوده به خوبی اهمیت اشتغالزایی در این استان هویدا میگردد.
مشكینشهر با 1/14 درصد نرخ بیكاری رتبه دوم را در این استان داراست.
باغهای استان اردبیل شامل باغهای مثمر و غیرمثمر است كه در سال زراعی (82-1381) مجموع سطح زیركشت آن بالغ بر 24888 هكتار بوده و تقریبا تمامی آن به صورت آبی بهرهبرداری میشود.
محصولات عمده زیربخش باغبانی استان برحسب میزان تولید به ترتیب سیب، هلو، انگور، زردآلو، گیلاس، آلبالو، شلیل و گردو میباشند. تمام محصولات تولیدی به صورت تازه خوری به مصرف نرسیده و ضروری مینماید، این محصولات كه از كیفیت مناسبی نیز برخوردارند در صنایع تبدیلی استفاده شده تا پس از تبدیل به آبمیوه و كنستانتره در زمانهای لازم مورد استفاده قرار گیرند.
4ـ موضوع و تشریح طرح:
عبارت است از تولید كنستانتره انواع میوه و تولید انواع آبمیوه طبیعی به ظرفیت 7000 تن در سال این واحد تولیدی فعالیت خود را بر تولید كنستانتره و آبمیوه دو محصول عمده منطقه و استان شامل سیب و انگور متمركز نموده است و در مراحل بعدی تولید با توجه به استعداد و توانایی ماشینآلات و تجهیزات و خطوط بستهبندی با تغییراتی اندك قادر به تولید كنستانتره و آبمیوه و میوهجات نظیر گلابی، هلو، آلو، زردآلو و … خواهد بود.
جهت تولید كنستانتره سیب كه علیالاصول از میوههای درجه 2 و 3 از نظر اندازه انتخاب میگردند. ابتدا میوههای تهیه شده (مخصوص صنایع تبدیلی) جمعآوری گردیده و در استخرهای بزرگی به نام سیلو ذخیره میشود كه ظرفیت این سیلوها بایستی متناسب با ظرفیت تولید باشد. سپس میوهها ضمن شستشو به داخل سالن هدایت شده و پس از عبور از روی میز سورت (sorting) و جداسازی میوههای خراب و برگ و خاشاك و ... توسط چند نفر كارگر وارد دستگاه خردكن (crasher) میشود.
میوه خرد شده توسط یك دستگاه پمپ به داخل مخازن هدایت میشود. به منظور افزایش راندمان آبگیری به داخل مخازن آنزیمهای مختلفی اضافه میگردد و میوه از این پس وارد پروسه آبگیری میشود. آبگیری توسط دستگاههای پرسی انجام میشود كه این پرسها دارای انواع مختلفی بوده من جمله پرس تسمهای (belt press) پرس پنوماتیكی میباشد.
از مزایای مهم این دستگاه، بسته بودن محیط عمل و در نتیجه عدم آلودگی محصول و محیط و همچنین دارای بالاترین بازده از نظر استحصال آب موجود در مش میوه میباشد.
كنستانتره تولیدی در مخازن بزرگی از جنس استنلس استیل و در سردخانه ذخیره شده و به تدریج و در صورت نیاز به دو صورت معمولی و اسپتیك بستهبندی میگردد و قابلیت صدور به سایر كشورها و یا انتقال به واحدهای تولید آبمیوه را پیدا میكند. بریكس كنستانتره تولیدی بدین شرح به حدود عدد 70 میرسد. برای تولید آبمیوه نیز در صورت افزودن آب و شكر و سایر افزودنیهای مجاز به كنستانتره و انتقال به خطوط بستهبندی شرایط تولید آبمیوه فراهم میگردد.
خرید و دانلود آنی فایل